Jumaat, Disember 02, 2005
Koyok bioso, sak iki nang opis.....

Dino jemuah ki cuoco ne panas sitik, orak podo koyok dino2 bioso... Mau isuk lungo PJ jikok Nutrilite nang Amway. Konco, kontraktor jugak seng arek. Lepas kuwi lungo ndelok-ndelok tapak projek, nang Lebuhroyo Karak, tapak projek lebuhroyo baru DUKE. Projek motong pokok karo ngaleh / tandur pokok. Angel jugak kerjo ne. Pokok2 wes gedi-gedi kabeh.

Mau solat jemuah nang mejid Al Ridzuan, Hulu Klang. Mangan tengahari enggon Tmn Melawati...Lebar mangan mampir diluk nang opis seng kono. Wes suwi tenan orak merono. Melebu pun diluk wae......Ijek kelam kabut enggon ne. Ijek urong ditoto kerusi mejo ne.......Akeh kerjo arek di gawe ki... Ono ‘tender’ arek disiapke... ek ngawe ‘proposal’ maneh....Dino senin ngarep ono rong ‘tender’ arek dijikok.....

Koyok ngene la kerjo ngawe kontrek ... Kerjo dewek ki orak keneng males2, engko orak mangan...Hehehe!

TTFN

Label: ,

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 12/02/2005 02:56:00 PTG. |


2 Ulasan


Selasa, Disember 06, 2005 7:53:00 PTG, Anonymous neeziee

waduh ngak paham lo..skali aku cakap indon daaa..haha

 

Selasa, Februari 28, 2006 3:15:00 PTG, Blogger blackpurple

Tak faham pun buat2 faham la neeziee...hehehe