Khamis, Mac 02, 2006

Stuck in Traffic Jam...
Pemandangan biasa di KL. Apatah lagi masa hujan lebat.

Semalam balik dari ofis cuba nak elak kesesakan MMR2, jadi lalu ikut Jln Jelatek, lepas itu masuk Jln Ampang, terus ke Kg. Pandan sebelum keluar balik di Jln Tun Razak. Rupa-rupanya pun sesak juga sebab air dah naik di beberapa tempat. Nasib baik tak banjir macam yang terjadi di TTDI Jaya, Shah Alam itu.

Sebab dah buat 'senaman kaki' di sepanjang jalan petang semalam, malam tadi memang flat habis. Tak sempat baca semua newspaper. Pagi inipun bangun lambat tapi lambat atas sebab lainlah….....Hehehe!

Btw, model kereta di sebelah bawah kanan gambar itu antara my dream car - Merc Sports. Letak di dashboard buat inspirasi. Hehehe! InsyaAllah.....

TTFN

Label:

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 3/02/2006 05:24:00 PTG. |


3 Ulasan


Jumaat, Mac 03, 2006 10:47:00 PG, Anonymous Foxy

bangun lambat? atas sebab apa tu???

 

Jumaat, Mac 03, 2006 2:34:00 PTG, Anonymous Faizah

oit, camne ler ko jumpe blog aku tuh .. mekacih la letak link, tp boleh mintak tolong tak, ganti nama dakker tuh ngn nama aku Faizah .. mekacih :)

 

Isnin, Mac 06, 2006 9:09:00 PG, Blogger blackpurple

Reply foxy's comment:
Hmm... renang gaya bebas...hehehe...

Reply faizah's comment:
Done. Tq.