Selasa, November 20, 2007
Dalam seminggu ini saya sempat merajinkan diri, sekejap-sekejap mengendap melalui Penjejak Ekstrim saya itu. Semata-mata ingin menggelikan hati membaca apa yang sahabat-sahabat kita di luar sana ingin cari di enjin carian internet, tetapi tersesat ke blog ini.

Yang ini saya pilih, salin dan tampal yang 'pelik-pelik' sahaja - tanpa sebarang suntingan.

13 Nov, Tue, 17:57:41 - Yahoo: bulu ketiak pelakon malaysia
13 Nov, Tue, 17:59:39 - Google: urut sedap
13 Nov, Tue, 19:02:07 - Google: pantang main kepala
13 Nov, Tue, 21:31:38 - Yahoo: sexvideo datok
14 Nov, Wed, 07:04:54 - Google: urut lelaki
14 Nov, Wed, 08:47:20 - Yahoo: cerita ghairah
14 Nov, Wed, 09:48:34 - Yahoo: BUDAK REMPIT KENCANG
15 Nov, Thu, 17:48:25 - Yahoo: gambar konet orang
15 Nov, Thu, 18:29:13 - Yahoo: ketiak perempuan
15 Nov, Thu, 20:51:32 - Yahoo: maksud tersirat jenis-jenis kentut
15 Nov, Thu, 21:32:05 - Yahoo: novel mona gersang
15 Nov, Thu, 21:57:37 - Yahoo: badan lelaki sasa
15 Nov, Thu, 23:54:54 - Google: mona gersang
17 Nov, Sat, 01:50:57 - Google: cerita amoi
17 Nov, Sat, 06:04:47 - Yahoo: belajar gunting rambut lelaki
17 Nov, Sat, 07:59:53 - Yahoo: g' gendut dan g' kurus
17 Nov, Sat, 09:25:11 - Google: anak ketagihan main game internet
17 Nov, Sat, 10:53:37 - Yahoo: selaur dalam lelaki dan baju dalam
17 Nov, Sat, 11:19:57 - Yahoo: selaur dalam lelaki dan t-shirt dalam
18 Nov, Sun, 15:19:47 - Google: gejala "orang yang bosan"
18 Nov, Sun, 20:55:35 - Yahoo: cukur bulu kaki
18 Nov, Sun, 21:29:07 - Google: pusat terkeluar
19 Nov, Mon, 05:54:46 - Yahoo: lutut panas
19 Nov, Mon, 06:52:48 - Yahoo: gambar lembu aku
19 Nov, Mon, 20:52:19 - Yahoo: gambar pecah dara aku
20 Nov, Tue, 07:03:02 - Yahoo: ketiak berbau
20 Nov, Tue, 08:04:09 - Google: gambar badan tegap dan sasa
20 Nov, Tue, 08:13:37 - Google: MONA GERSANG

Isk! Isk! Isk!

TTFN
 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 11/20/2007 12:27:00 PTG. |


47 Ulasan


Selasa, November 20, 2007 1:13:00 PTG, Anonymous mudin001

hahaha! apalah yang kamu tulis... erm...

 

Selasa, November 20, 2007 1:15:00 PTG, Blogger Sastri

ih ih... dasatnya carian orang-orang itu ek... kelakar pun yer... lucah pun yer... :p

 

Selasa, November 20, 2007 2:18:00 PTG, Anonymous lee lin

apasal orang nak search pasal ketiak ek?

 

Selasa, November 20, 2007 2:18:00 PTG, Blogger zwitterion

hebat ko punya blog..hehe

 

Selasa, November 20, 2007 3:33:00 PTG, Blogger kekCoklat

salam to JP...Pelik ye blog entry kali nih... ngehngeh...

 

Selasa, November 20, 2007 3:40:00 PTG, Blogger Zabs

Salam BP,
Ketiak kerbau pun ada orang cari.
Terlalu banyak masa agaknya.

 

Selasa, November 20, 2007 3:49:00 PTG, Blogger Pa'chik

ada lagi orang carik mona...
ekekeke...

 

Selasa, November 20, 2007 4:09:00 PTG, Blogger bunga rampai

Hahahaha ... ceh! gelak tak sudah nih!

Salam.

 

Selasa, November 20, 2007 4:41:00 PTG, Blogger Nunn

zaman IT sekarang ni....kalau nak baik ...baik lah yg dapat...tepuk dada tanya IMAN

 

Selasa, November 20, 2007 4:46:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Mudin,
Aku tak tulis. Aku cuma copy & paste saja. He he he!


Sas,
Dah tak ada kerja agaknya orang-orang itu....Info yang mengarut pun nak cari di internet. He he he!


lee lin,
Itu yang musykil tu. :D


Zwit,
Ha ha ha! Terima kasih! Ha ha ha!


kekcokelat,
Salam kembali. Apa yang peliknya? :D


Tuan zabs,
Waalaikumussalam tuan,

Itu 'berbau', bukan 'kerbau' tu tuan. He he he. Benda yang bukan-bukan dicarinya diaorang itu kan.


Pa'chik,
Mona itu siapa pa'chik? He he he!

Selepas entri ini, tambah ramai yang 'tersesat' ke sini agaknya. :D


B Rampai,
Entah apa-apalah info yang diaorang cari itu yek? Cari bahan untuk kajian barangkali. He he he.

Salam kembali.


mak su,
Kemajuan teknologi maklumat, di hujung jari!


Nunn,
Betul! Pisau kalau tersalah pakai, menikam diri sendiri, menikam orang lain juga.

 

Selasa, November 20, 2007 5:10:00 PTG, Blogger Brandal Lokajaya

wahh..
x sangka ra'ayat malaysia rajen melakukan research yg pelik2..

 

Selasa, November 20, 2007 6:07:00 PTG, Blogger shahril aley

di manakah ko cari benda2 ni. entah2 ko gak join sama kot...

 

Selasa, November 20, 2007 6:07:00 PTG, Blogger TokNabe

Yahoo : g' gendut dan g' kurus. Ni apa ke org cari ni. Macam macam org cari guna enjin carian ni. dalam banyak2 carian tu yang mana satu BP cari :D

 

Selasa, November 20, 2007 8:36:00 PTG, Blogger akirasuri

ha ha ha.
Macam-macam.
bengong betullah.

 

Selasa, November 20, 2007 9:32:00 PTG, Blogger Titicaca

bila masa ko tulis pasal bulu ketiak ek? hahaha..

 

Selasa, November 20, 2007 9:48:00 PTG, Anonymous wear

hahaha...tahan gelak jer baca neh..
tp mcm terperasan bnyk perkataan ketiak..

 

Rabu, November 21, 2007 8:57:00 PG, Blogger pB

isk isk isk ...

sabor jer lah

 

Rabu, November 21, 2007 9:38:00 PG, Blogger Jie

ha ha ha.....make my day...

ketiak mona gersang tu ...!!!

 

Rabu, November 21, 2007 10:58:00 PG, Blogger nUr@dDeEn

Hak Hak Hak ...!
Isk Isk Isk....!
Pasal bulu ketiak pun ada org nak search ek. Macam2! HeH!

 

Rabu, November 21, 2007 11:13:00 PG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Brandal,
'Malaysia Boleh!'. Ha ha ha!


Shahril,
Cuba kau klik pada 'Penjejak Ekstrim' itu. Kau pun boleh cari, daftarlah di www.extremetracking.com. Isk! Tak ada kerja aku nak cari info pasal itu semua.... :D


Tok Nabe,
Kerja budak-budak nakal agaknya tu Tok. Satu pun tak ada yang saya cari... He he he.


Akira,
Itu baru betul dipanggil pinter keblinger. He he he!


Titicaca,
Kalau tak silap ada 4-5 kali juga kot. Lama dah. He he he!


Wear,
Itulah. Sampai 'bulu ketiak pelakon Malaysia' pun diaorang sibuk nak tahu. Entah apa-apa!


pb,
He he he! Jangan kita pun terikut-ikut dah la....


Kak Jie,
Ha ha ha!

Ketiak juga yang glamer.


Nur@,
Entah apalah keistimewaan ketiak itu ek?


Azzam,
Kerja budak-budak nakal itu bro'... He he he!

 

Rabu, November 21, 2007 11:17:00 PG, Blogger butaseni

uih bulu ketiak pun boleh jadi cerita kan?hehehehe

 

Rabu, November 21, 2007 12:35:00 PTG, Blogger arsaili

uuhuhu..macam2 jer...apa istimewa bulu ketiak nih? harus di kaji

 

Rabu, November 21, 2007 1:44:00 PTG, Blogger Zabs

Salam lagi BP,
Salah baca atau saya teringat semasa kecil bela kerbau atau salah tekan "k" sepatutnya "b" agaknya semasa komen tu; bukti, diri dah tua, fikiran selalu mengingati masa lampau dan, pelupa dan jari dan otak tak synchronise.
Dah tukar tajuk yang lebih sesuai nampaknya?

 

Rabu, November 21, 2007 1:54:00 PTG, Blogger cikin

isk..rosak..rosak..

*sambil geleng pala*

 

Rabu, November 21, 2007 3:28:00 PTG, Blogger achik

mak aih.. dasat sungguh!!! isk isk..

 

Rabu, November 21, 2007 4:05:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

butaseni,
He he he. Itupun cerita 'seni' agaknya....


arsaili,
Mesti ada kelebihannya, kalau tak, takkan ada orang yang suka bela panjang... Ha ha ha!


Tuan Zabs,
Waalaikumussalam,

Biasalah tuan. Bukan kira tua atau muda, sayapun kadang-kadang macam itu juga.

Kebetulan dah sampai entri ke-177, kena abadikanlah... :D


cikin,
Itu salah satu kebejatan juga tu... :D


achik,
Kamu jangan cuba-cuba tiru cari benda-benda macam itu ye... :D

 

Rabu, November 21, 2007 4:05:00 PTG, Blogger Pegawai Khalwat

Ha ha ha...

Mona Gersang....

Orang dulu memang kreatif.

 

Rabu, November 21, 2007 5:56:00 PTG, Blogger ~ yus ~

hahaha..macam2, 'bulu ketiak pelakon malaysia' pun ada yer...:D

 

Rabu, November 21, 2007 6:52:00 PTG, Blogger Alex Lacey

itulah...kekadang nak tergelak pun ada baca keyword dorang ni...kat saya punya blog ada gak search 'tudung londeh'...apa benda tu pun tak tau...mcm2 manusia nih....

 

Khamis, November 22, 2007 6:22:00 PG, Blogger zino

ni yg di kata dunia tanpa sempadan.. boleh pergi kemana saja dan cari apa saja..

 

Khamis, November 22, 2007 7:32:00 PG, Blogger TedungS

Haha.. ketiak sucker gak lu ni

hahaha

 

Khamis, November 22, 2007 7:32:00 PG, Blogger TedungS

Haha.. ketiak sucker gak lu ni

hahaha

 

Khamis, November 22, 2007 9:20:00 PG, Blogger orochi

Mona gersang? Hahaha...

 

Khamis, November 22, 2007 12:38:00 PTG, Blogger ILA

ahaaaa...biasaler benda2 ni semua.kalau tak silap either hujung tahun lalu atau awal tahun ni..Bp ada citer pasai cabut bulu ketiak kuttt...tu yg tersesat ke mari.
ila mmg nak tau sangat psai 'pjejak ekstrim' ni.nak check mcm ner org lain jejak hingga sampai blog kita:)

 

Khamis, November 22, 2007 12:38:00 PTG, Blogger ILA

ahaaaa...biasaler benda2 ni semua.kalau tak silap either hujung tahun lalu atau awal tahun ni..Bp ada citer pasai cabut bulu ketiak kuttt...tu yg tersesat ke mari.
ila mmg nak tau sangat psai 'pjejak ekstrim' ni.nak check mcm ner org lain jejak hingga sampai blog kita:)

 

Khamis, November 22, 2007 1:09:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Yus,
Itulah dia. Benda yang bukan-bukan diaorang nak tau...


lovelyzz,
Tak ada apa.. He he he..


Alex Lacey,
Elok dibaca semasa tengah stress.. :D

'Tudung londeh'? He he he!


Zino,
Betul. Maklumat di hujung jari. Apa sahaja!


TedungS,
Sekejap tadi aku mengendap lagi. Ada orang cari info pasal ketiak si jepun pulak!

Ha ha ha!


Orochi,
Kau macam biasa jer ni. He he he!


ila,
Isk! Mana ada cerita pasal cabut bulu ketiak! Blog orang lain kot :p

Daftarlah di www.extremetracking.com atau www.statcounter.com, atau banyak lagi penjejak yang lain, pun boleh kesan :D

 

Khamis, November 22, 2007 3:10:00 PTG, Anonymous mazudi

Aku lagi la. Top rank search keyword ke tempat aku "bogel". Tapi takder pulak orang cari info pasal "bulu ketiak"

 

Khamis, November 22, 2007 5:39:00 PTG, Blogger Aku Bukan Bidadari

hiihihhi takder kena mengena langung nganblog nih
hahahaaa

 

Khamis, November 22, 2007 11:53:00 PTG, Blogger posmen

hahaha seb bek dia x carik ketiak berulat ke, basah ke

hahahaha

 

Jumaat, November 23, 2007 8:42:00 PG, Blogger .:HalogAmora:.

gejala internet, ketagih internet... macam macam ada!

 

Jumaat, November 23, 2007 12:45:00 PTG, Blogger 13may

apsal la depa tak cari bulu ketiak aku...hahha hahha :D

 

Jumaat, November 23, 2007 2:10:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Mazudi,
Ha ha ha! Macam-macam!


Tiara,
Diaorang sudah tersesat ke dalam blog orang baik-baik. Ha ha ha!


Posman,
Sikit hari lagi mungkin ada... He he he!


Amora,
Itulah. Dunia tanpa sempadan...


13may,
Ha ha ha!

 

Sabtu, November 24, 2007 2:14:00 PTG, Anonymous fazamania

warghh!!! warghhh!!! warghhh!!! mcm2 keyword ....klakar gilee...bulu ketiak lah , urut sedap lah..mona gersang lah....ish!! ish!! ish!!!

aku pun nk try check gak lahhh...

 

Isnin, November 26, 2007 2:34:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Faza,
Itu pun aku pilih-pilih Faza. Ada yang lebih teruk dari itu pun ada.

Ha ha ha!