Jumaat, Julai 09, 2010
Si Kachak, Waterlily & Rajuna ada menulis sesuatu di dinding Facebook saya tempohari. Itupun semalam baru saya perasan sebab sudah agak lama juga saya tidak menjengahinya. Ada juga yang bertanya khabar melalui kotak pesanan saya.

Terima kasih kerana kamu masih mengingati saya. Saya terjemput untuk menulis di sini, hari ini, kerana ingin kamu juga tahu yang saya juga masih mengingati kamu & kamu semua, kawan-kawan blogger .......

TTFN
 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 7/09/2010 04:27:00 PTG. |


15 Ulasan


Jumaat, Julai 09, 2010 6:05:00 PTG, Blogger nizamsani

Alhamdulillah, masih hidup.

 

Jumaat, Julai 09, 2010 9:28:00 PTG, Blogger PINATBATE

kabare kang..waras yo..;D

 

Jumaat, Julai 09, 2010 9:43:00 PTG, Blogger Along Tapa

baru menunjukkan diri ek bro...carik ketenangan balik ke muor ke bai??



Blog nostalgia budak Muor

 

Isnin, Julai 12, 2010 8:17:00 PG, Blogger asuharAsuE

kabare, suwi temenan yo orak upadte blog mu...kangen to! hahaha

 

Isnin, Julai 12, 2010 9:53:00 PG, Blogger Water Lily

Salam Purp,

Sungguh! Rindu kamu menulis seperti dahulu.

Ah! Kak WL pun tidak lagi menulis seperti dahulu.

Entah!

 

Isnin, Julai 12, 2010 11:50:00 PG, Blogger achik

saya juga masih follow blog ini walaupun selalu bersawang.. ehehe.. ;)

 

Isnin, Julai 12, 2010 2:50:00 PTG, Blogger Hambali ®

dah habih wolkap dah baru nulis .... macam merajuk dgn inglen je ...

 

Isnin, Julai 12, 2010 5:21:00 PTG, Blogger MOKCIK AZWA

Lamanya bertapa...gi Afrika Selatan ker?

take care n have a nice day bro.

 

Isnin, Julai 12, 2010 5:24:00 PTG, Blogger Mak Su

saya pun ingat gaks kat blackpurple :)

 

Sabtu, Julai 17, 2010 12:23:00 PG, Blogger KAMATO

sibuk sungguh BP ni.....

 

Isnin, Julai 19, 2010 3:13:00 PTG, Blogger muor76

yo!.... (ni jer ker?)

 

Selasa, Julai 20, 2010 5:00:00 PG, Blogger Bunga Rampai

Salam BP,
Tak pernah lupa pada BP walau hanya maya.
Jaga diri ...

 

Selasa, Julai 20, 2010 6:54:00 PG, Blogger zizie ali

adat berblog. ada pasang surutnya.

 

Selasa, Julai 20, 2010 8:59:00 PG, Blogger Si Kachak Suparjo

Tidak mungkin kami akan melupakan Hero Jawa Masakini Yang Hip ini.
Kami rindukan kamu, kang.

 

Selasa, Julai 20, 2010 1:53:00 PTG, Blogger Masy

harap2 sihat sejahtera wpon kesenyapan melanda hehe