Rabu, Disember 08, 2010
Tiba-tiba saya teringatkan Wak Dojer. Wak Dojer inilah salah seorang yang mengajar saya membaca sewaktu saya budak-budak dulu.


Terima kasih buat Saudara Rasidi.


TTFN

Label:

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 12/08/2010 09:27:00 PTG. |


18 Ulasan


Rabu, Disember 08, 2010 10:34:00 PTG, Blogger ~ yus ~

Lamanya nak tunggu En BP kita update blognya...:D

 

Rabu, Disember 08, 2010 11:30:00 PTG, Blogger muor76

eh eh... dedulu aku pon ade komik nih... syok membacenyer.. eh bukan membace tapi mengeja... sepatah-sepatah.... hehehehe

 

Khamis, Disember 09, 2010 9:31:00 PG, Blogger PINATBATE

ehh..samalah kita..wak Dojer,Bujal..

 

Khamis, Disember 09, 2010 9:39:00 PG, Blogger BuRuuj

ish...sejarah nyer... sy tak sempat jumpe. almaklumlah lahir tahun 1984. huhu...

 

Khamis, Disember 09, 2010 12:10:00 PTG, Blogger zino

zaman bila tu ya.. hehe

 

Khamis, Disember 09, 2010 8:10:00 PTG, Blogger Pa'chik

dah tua bebenor ni kalau sempat belajor ngeje ngan wak dojer nih... :P

 

Khamis, Disember 09, 2010 9:58:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Yus,
Sekejap2 macam rajin nak update, tapi selalu2nya macam malas...hehe...


Muor76,
Kau ada simpan lagi tak..? Hehehe..


Pinatbate,
Hehe..


Buuruj,
Tahun 1984, Wak Dojer dah meninggal dunia rasanya...


Zino,
Zaman itulah...hehe..


Pa'chik,
Bukan masa zaman Wak Dojer ni kau dah darjah enam ke...? :p

 

Jumaat, Disember 10, 2010 9:41:00 PG, Blogger nizamsani

kulit muka depan je ke bang?
isi dalam tak ada?
nak baca.hehe.

 

Ahad, Disember 12, 2010 8:15:00 PG, Blogger ainzoo

Ingat jugak ni..eheh..masa ni xreti beli sendri..tumpang baca (eja eja jugak) ngan sepupu kat uma dia.

 

Ahad, Disember 12, 2010 9:43:00 PG, Blogger KAMATO

sekarang ada lagi ke komek ni?

 

Isnin, Disember 13, 2010 8:49:00 PG, Blogger blackpurple @ jowopinter

nizamsani,
Klik la kat Saudara Rasidi tu...


ainzoo,
Hehehe....


Kamato,
Dah pupus kot bang...Kalau ada lagi mesti dah tua sangat-sangat Wak Dojer tu...


Along Tapa,
Yang pasti sebelum era 2000-an...

 

Isnin, Disember 13, 2010 5:37:00 PTG, Blogger cikceriacorner

salam ziarah en jowopinter..lukisan kartun tu mengingatkan sy cerita pak pandir..:)

 

Rabu, Disember 15, 2010 7:09:00 PTG, OpenID bbbashz

tak penah bace plak, hurm hehe

 

Sabtu, Disember 18, 2010 10:56:00 PG, Blogger Kemat

pernah baca citer wak dojer nie..rugi tak simpan..mana ntah aku taruk

 

Selasa, Disember 21, 2010 4:24:00 PTG, Blogger Hambali ®

salam brader jp ...

duh ... harga komik tu 7 kupang saja .....

 

Rabu, Disember 22, 2010 9:36:00 PTG, Blogger SERI CAHAYA

Menarik... setuju dgn kamu... Wak Dojel=cikgu

 

Ahad, Januari 02, 2011 11:46:00 PG, OpenID jowopinter

cik,
Memang ala-ala Pak Pandir pun...


bbb,
aKalau lahir era 90an mungkin tak jumpa la kot... :D


Kemat,
Kalau kau jumpa, simapn, rare item tu...


Hambali,
Dulu2 70 sen pun da kira mahal kot...


seri,
Mengajar mengeja cara tak formal...