Selasa, Mei 09, 2006

Bow tie

Isteri : Cari apa tu bang?

MP : Bow tie

Isteri : Abang nak ke party ke?

MP : Tak... Abang nak ke Parlimen...


Integriti

MP : Yang mana lebih sikit, tutup sebelah mata sajalah..

Aku : Ooooh...boleh tutup sebelah mata..

MP : Biasalah tu..

Aku : Ooooh....macam tu biasa....


BP: yang tak faham klik kat 'bow tie' & integriti tu..hehehe


TTFN

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 5/09/2006 03:44:00 PTG. |


33 Ulasan


Selasa, Mei 09, 2006 4:42:00 PTG, Anonymous ron97

ahli parlimen
biasalah tu

 

Selasa, Mei 09, 2006 5:03:00 PTG, Blogger Tok Rimau

Aku tutup telinga sebelah.

 

Selasa, Mei 09, 2006 5:39:00 PTG, Blogger Syikin

moskil..moskil sang isteri :)

 

Selasa, Mei 09, 2006 5:52:00 PTG, Anonymous Am

Jom kita berperty di parlimen hehehe

 

Selasa, Mei 09, 2006 5:52:00 PTG, Blogger Sleepless in Gelugoq

bow tie takpe.

jangan

"butang baju melayu abang mana pah.."


ahh...sesuatuh. p ramlee yg ajar.

 

Selasa, Mei 09, 2006 6:04:00 PTG, Blogger Moon®

Bow tie.. party.. yehaaaaaa, agaknya pakai sarung boleh ka? hehe

 

Selasa, Mei 09, 2006 6:12:00 PTG, Blogger blackpurple

ron97
Ahli parlimen mana tu? hehehe

tok rimau
Telinga dan mata boleh tutup tok, mulut tak boleh.... hehehe

neeziee
Party beramai-ramai...Keluar dewan sorang-sorang....hehehe......

syikin
Si isteri kena tenguk laporan Parlimen kat tv ataupun kat suratkhabar baru tau...hehehe

Am
Yang untung tokey jual bow tie hehehe...

sleepless
Pakai bow tie pun boleh jumpa tok kadi lagi...hehehe...

moon
Boleh kalau Parlimen luluskan...!!! hehehe

 

Rabu, Mei 10, 2006 2:44:00 PG, Blogger KAMATO

Lepas ni gi ofis nak try pakai bow, mesti kecoh punya....

 

Rabu, Mei 10, 2006 9:03:00 PG, Anonymous gitartong

saya konfius cerita kedua.. blur!

 

Rabu, Mei 10, 2006 9:08:00 PG, Anonymous kadok

aku menyimpang dr 2 cerita diatas...setiap kali abis baca..sure aku jumpa that "TTFN"..stand for wat ekkk?...hahaha

 

Rabu, Mei 10, 2006 9:55:00 PG, Blogger ontahsapo

satu lagi...

MP : Saya nak letak jawatan!
Aku : Kenapa pulak?
MP : Mereka tak sokong saya!
Aku : Baru tahu ker..?

Regards..

 

Rabu, Mei 10, 2006 11:08:00 PG, Anonymous gitartong

kadok
TTFN- ta ta for now!

boleh tak black? tolong jawabkan ni?

 

Rabu, Mei 10, 2006 11:22:00 PG, Blogger blackpurple

kamato
Itu yang dinamakan pakaian alternatif. hehehe ...

gitartong
Cikgu klik la kat tajuk dialog tu.....hehehe

kadok
Sila rujuk komen GT di bawah.... :)

ps: kalau biasa tengok 'tigger' dalam winnie the pooh' tu biasa la dengar TTFN..hehehe

ontahsapo
Hehehe..diaorang buat-buat tak tau kot...

Gitartong
Boleh. Tolong jawapkan komen2 yang lain boleh? hehehe

 

Rabu, Mei 10, 2006 11:26:00 PG, Blogger ibuVouge

OS ko ni kan mcm tau IV nak buat dialog tu

boleh tak propose pi parlimen pakai baju melayu siap dgn sampin

 

Rabu, Mei 10, 2006 11:42:00 PG, Blogger NBK466

Parlimentku Oh Parlimentku.....

 

Rabu, Mei 10, 2006 12:26:00 PTG, Blogger Orochi

aku tak penah pakai bow tie. nak ikat tak reti. hahaha..

 

Rabu, Mei 10, 2006 3:25:00 PTG, Blogger JBM8141

isteri: Abang! kenapa dengan mata abang ni??

Pegawai Kerajaan: Tadi 'The Untouchable' datang opis suruh tutup sebelah mata

Isteri: Takkan sampai ke rumah?

Pegawai Kerajaan: Prinsip

tahniah kastam melaka... jgn jadi dajal sebelah mata

 

Rabu, Mei 10, 2006 3:48:00 PTG, Blogger blackpurple

ibuvouge
Kena bahaskan dulu tu kat Parlimen..:D

nbk466
Unik kan rekabantuk bangunan Parlimen tu..
Hehehe

Orochimaru sama
Carilah bow yang jenis sangkut tu... :)

Jbm8141
hehehe... sarcastic tu...

Kalau kat laut, pirate memang suka tutup sebelah mata ...

 

Rabu, Mei 10, 2006 6:01:00 PTG, Blogger Wirawan Terulung

seumur idop haku,
skali je haku pakai bow tie...
2 tahun yang lepas...

haku pakai kerana.....*tibe2 terlupe* :p

 

Rabu, Mei 10, 2006 7:03:00 PTG, Blogger Alex Lacey

erkk...no komen...tapi tulis jugak...*boleh jadi org parlimen tak kalu cam ni?*

 

Khamis, Mei 11, 2006 12:42:00 PG, Blogger tuan tanah

haha. bow tie. macam pakai reben.

 

Khamis, Mei 11, 2006 7:39:00 PG, Blogger semut

kau selalu bersembang dengan MP?siapa tuh?Majlis Perbandaran ke?

dan ..

MP : Yang mana lebih sikit, tutup sebelah mata sajalah..

Aku : Ooooh...boleh tutup sebelah mata..

..
apa yang lebih?apa yang tutup?haha

 

Khamis, Mei 11, 2006 8:35:00 PG, Blogger blackpurple

Wirawan terulung
Langsung tak pernah pakai !!!

Alex lacey
Boleh jadi AL.. kalau orang masih nak vote :)

tuan tanah
Reben? Hehehe...

semut
Entah ! Ahli Parlimen kot... bukan Approved Permit.. bukan jugak Ayah Pin..

Buar-buat tak faham ekk...

 

Khamis, Mei 11, 2006 1:57:00 PTG, Blogger .:HalogamoRa:.

oOOOO ALKIsah...tutup dua-dua mata bleh...pakai sunglass je la

 

Khamis, Mei 11, 2006 4:16:00 PTG, Blogger blackpurple

babydiana
Jangan pakai masa kenduri di kampung...macam badut !!! :D

halomagora
Selamat datang ke jowopinter.

Hari tu mintak tutup sebelah mata, sekarang kan dah terkebil2 mata..!

 

Khamis, Mei 11, 2006 7:52:00 PTG, Blogger BooK

tutup mata pun tak boleh
ahliparlimen kau macam ular dah sekrang.
aha

 

Khamis, Mei 11, 2006 7:52:00 PTG, Blogger BooK

tutup mata pun tak boleh
ahliparlimen kau macam ular dah sekrang.
aha

 

Jumaat, Mei 12, 2006 10:37:00 PTG, Anonymous Op

ahli parlimen pun nak berfesyen jugak.

 

Sabtu, Mei 13, 2006 12:37:00 PG, Blogger Syikin

TUKAR kaler blog dah :)

 

Sabtu, Mei 13, 2006 6:58:00 PTG, Blogger blackpurple

sinaganaga
Dalam maksud ha ha naga tu...hehehe

book
Ular sawa ke ular tedung?

op
Hehehe

syikin
Ada cat berlebih tu yang cat tu..hehehe