Isnin, Ogos 21, 2006
Satu
Kalau itu sudah takdirnya...


Dua
Catatan diari adik Muhammad Aezief bin Khalid, "I want my mum and my dad to get back together.....". Adik, kau masih terlalu muda untuk memahami semua ini....

TTFN

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 8/21/2006 02:50:00 PTG. |


38 Ulasan


Isnin, Ogos 21, 2006 3:16:00 PTG, Blogger sya

BP

Sesuatu yang tak tercapai oleh akal seorang kanak2.

 

Isnin, Ogos 21, 2006 3:46:00 PTG, Blogger zino

sudah suratan takdir...

 

Isnin, Ogos 21, 2006 3:46:00 PTG, Blogger Aku Bukan Bidadari

Dan....

Hari ni tak mo komen..

 

Isnin, Ogos 21, 2006 4:11:00 PTG, Blogger Lan Rambai

mana ko dapat diari budak tu wei??? diari siti ada tak? hahaha

 

Isnin, Ogos 21, 2006 4:18:00 PTG, Anonymous ron97

sungguh semasa entry kali ini

adik,
adik sekarang ada 2 mak
best apa
hahhaa

 

Isnin, Ogos 21, 2006 4:57:00 PTG, Blogger esis

DULU KAKAK,

SEKARANG MAK....

 

Isnin, Ogos 21, 2006 5:38:00 PTG, Blogger weAr

adik nk mummy..
daddy nk ct..

 

Isnin, Ogos 21, 2006 5:39:00 PTG, Anonymous wan

Satu
Kalau itu sudah takdirnya...
Semoga berkekalan hingga ke akhirnya.

Dua
Adik, kau masih muda untuk memahami semua ini...
Jangan bersedih lagi biar masa mengubati luka di hati.

SELAMAT PENGANTIN BARU, CT dan DK!

 

Isnin, Ogos 21, 2006 6:36:00 PTG, Blogger Syikin

betullah kata kak wan (Alex Lacey), ada org sanggup korbankan keluarga demi cinta, tak kira lelaki atau perempuan.

mmg sedih baca kenyataan anak bongsu datuk K tu.

 

Isnin, Ogos 21, 2006 7:58:00 PTG, Blogger Raiedzall

baruh le boleh cakap "...dah jodoh dia orang..."

 

Isnin, Ogos 21, 2006 10:22:00 PTG, Blogger Izhal

tv3 punya reporter tak tau adab la bp... orang bukan islam masuk masjid pun tudung complete cun melecun...

ps-ada tayangan online jadi kami di sini pun layan juga heheh...

 

Isnin, Ogos 21, 2006 10:52:00 PTG, Blogger debikdebuk

adik...jangan derhaka dengan abah tu...dah, pegi salam dengan mak baru kamu tu....pastu kemas2kan baju...esok kamu pergi Australia, ikut mama kamu bercuti. Ayah dengan mak baru kamu nak pegi honeymoon...

Aku Bukan Bidadari;
Kau ni peminat Siti yeee...

 

Isnin, Ogos 21, 2006 11:03:00 PTG, Blogger NBB

takut gak nak komen, kang buatnya terkena pada hidung sendiri, penyek dibuatnya!

 

Selasa, Ogos 22, 2006 1:16:00 PG, Blogger Hamka

Sudah takdirnya aku tak suka strabery dan coklat

 

Selasa, Ogos 22, 2006 3:22:00 PG, Blogger Sikenit Comel-AminBakish

mana ada anak nak keluarganya berpecahkan??? tapi dah takdir..

 

Selasa, Ogos 22, 2006 5:50:00 PG, Blogger tuan tanah

oh?
catatan diari pun ada?
anak dia tak tulis blog ke?

 

Selasa, Ogos 22, 2006 9:35:00 PG, Blogger Ayu

jika itu takdirnya...

 

Selasa, Ogos 22, 2006 10:44:00 PG, Blogger semut

satu hari anak DK kena culik...

DK:apa ko mau aa penculik?lepaskan anak aku.
Penculik:aku mau uwang 500 ribu dan ceraikan siti nurhaliza.kalau tak aku bunuh anak kau!!
DK.oklah.kau bunuhlah anak aku.nanti aku leh buat yang lain dengan siti.wakakaka.

satu hari anak DK berasa amat sedih...

 

Selasa, Ogos 22, 2006 10:46:00 PG, Blogger zwitterion

adik nak mummy,
Mak Iti mesti tak nak "honey"..
adik tak paham lagi nk buat camna..

 

Selasa, Ogos 22, 2006 12:37:00 PTG, Blogger Orochi

yeah.. yeah.. adik dapat mummy baru..

(coretan sebenar anak Datuk K?)

 

Selasa, Ogos 22, 2006 3:31:00 PTG, Blogger shahril aley

BLACKPURPLE,
hilarious la blog ko ni..aku rase nak tergelak pun ade comments dr member lain....aku ni baru dlm dunia blog ni so saje ziarah bloggers.so ade mase ziarah blog aku...hehehe.....

 

Selasa, Ogos 22, 2006 5:44:00 PTG, Blogger NBK466

Ekau pun frust gak ker BP..he.he..he..

 

Selasa, Ogos 22, 2006 6:11:00 PTG, Blogger JBM8141

Adik, harapan adik takkan bermakna kalau adik tak belajar apa-apa dari apa yg berlaku.

BP, kalau dah pegang kontrak belas2 juta nanti, jgn lupa pada anak bini haaa

 

Selasa, Ogos 22, 2006 6:55:00 PTG, Blogger Sastri

apa2 pun, dah selamat dah...

keskeskes, jauh lak nomot kali ni... :p

 

Selasa, Ogos 22, 2006 8:44:00 PTG, Blogger 13may

ayahku dah selamat kawin lagi....

biaq pi kat depa laa....dah jodoh depa....

arghhh!!!! meluat....

 

Selasa, Ogos 22, 2006 10:26:00 PTG, Blogger BooK

kesian adik tu
hihi
kesian rakyat malaya

 

Rabu, Ogos 23, 2006 2:51:00 PG, Blogger Ted

apola adik ni..kene la paham ayah masih muda, nak mama muda jugak..haha

 

Rabu, Ogos 23, 2006 11:17:00 PG, Blogger semut

psst..jowo..macammana ek.kau nak menjawab sorg-sorg.haha.aku rasa tak lama lagi blog kau,blog naga akan jadik macam blog abdullahjones yang hanya ada entry dan komen dari org.dia sendiri malas nak menjawab komen.hehe.selamat menjawab komen.

 

Rabu, Ogos 23, 2006 12:31:00 PTG, Blogger blackpurple

sya
Kasihan anak-anak itu.....

Zino
Suka lagu 'suratan takdir' ~ Gersang ..hehe

Tiara
Sungguh bernas dan bermakna komen kau kali ini......!

Lan rambai
Aku copy & paste dr MM la..

ron
Kau pandai. Ha ha..

esis
MAK DATIN..?

Wear
:)

Wan
Selamat hingga ke hujung usia..InsyaAllah..

Syikin
Anak-anak yg menjadi mangsa....

Riedzall
...dan semoga berkekalan...

Azhar
Ya... ya.....

Izhal
Ya..ya...Ada tu nak masuk masjid baru mencari tudung...ada juga yg pertama kali menjejakkan masjid wilayah tu walaupun duduk kat Damansara jer.....

debikdebuk
'Ku cari damai di hati'..... tak payah pergi jauh2...ingat Tuhan banyak2......hehe

nbb
Komen yg 'selamat' ni... :)


Hamka
Aku lebih suka oren sunkist lagi... hehe

aminbakish
Ya..ya..setuju.....

tuan tanah
Lepas ni mungkin belajar2 menulis blog pulak.. :)

ayu
Ya..ya..

Semut
Silap2 kau kena saman ni semut...hehehe..

Zwitterion
wah...pandai2 jer kau ni..hehe..

Orochi
Ha ha..

(betul..! tak tipu...)

shahril aley
Selamat ber'blog'... Diaorang kalau mengomen mmg pakar....ha ha..

(sebagai blogger baru cuba baca entri aku 'cerita darjah ketegaran anda' tu...buat pedoman...hehe)

nbk
Pleaseeeeeeeeeeeā€¦not my tasteā€¦ ha ha...... Lagipun mana dia nak pandang aku...maklumlah aku takde misai....ha ha...

cikgubiz
KetentuanNya....

jbm
Jangan jadi anak yg rintik ye dik..hehe

Aku akan pesanan iklhlas kau tu sampai bila2..hehe....

Sastri
hehe... janji dapat komen ekk...

13may
Wah..uniknya nick kau..

Book
Kesian pada diri sendiri lagi baik book..hehe

Kingbinjai
Ya..ya..

Ontahsapo
Apa la kau....bersimpati la sikit dgn adik tu OS..

Ted
Live begin at 40 ....Ya..memang muda..!

Semut
Walaupun aku sibuk, tanggungjawap menjawap berjaya aku laksanakan dengan jayanya...hehehe...

 

Rabu, Ogos 23, 2006 1:04:00 PTG, Blogger .:HalogamoRa:.

cian kat adik....

daddynye dah dpt pucuk muda....

 

Rabu, Ogos 23, 2006 1:29:00 PTG, Blogger Mamamanja

tunggu catatan diari anak ct plak

 

Rabu, Ogos 23, 2006 3:15:00 PTG, Blogger blackpurple

amora
Takpe dik...pucuk muda pun lama-lama akan tua jugak.....

Mamamanja
Ya..ya...

 

Rabu, Ogos 23, 2006 3:49:00 PTG, Anonymous Am

Catatan terbaru dairi "Bila lah my dad nak dapat mak baru satu lagi ni"

 

Khamis, Ogos 24, 2006 12:37:00 PTG, Blogger blackpurple

Am
Cukup-cukup la tu..hehehe