Isnin, Oktober 02, 2006
Petang itu di rak Nivea, Guardian, Plaza OUG.

Perempuan itu : Deodorant you dah habis kan..?
Lelaki itu : Ha’ah. Tinggal sikit lagi…
Perempuan itu : Belilah kat sini sekali.
Lelaki itu : Tak apalah….. Ketiak I tak pakai apa pun dah wangi…
Perempuan itu : Sudahlah you.. You nak yang mana ni ? Yang kecik ke yang besar ?
Lelaki itu : Yang kecik dah la…. Lagipun ketiak I memang kecik..
Aku : Hahaha.

BP: Ukur baju dibadan sendiri. Ukur deodorant diketiak sendiri....

TTFN

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 10/02/2006 03:07:00 PTG. |


48 Ulasan


Isnin, Oktober 02, 2006 3:15:00 PTG, Blogger Sastri

hahahaha.... (gelak besar weh baca nih).... familiar jer senario tu hunn... keskeskes... ketiak kecik ekkkkk.... :p

 

Isnin, Oktober 02, 2006 3:34:00 PTG, Blogger ontahsapo

ketiak dia kecik...? errr... ke sebab bulu byk sgt, tu nampak kecik tu...

 

Isnin, Oktober 02, 2006 3:49:00 PTG, Anonymous Op

hahahaha ngeri la entri ni nak pulak di bolan posa...

 

Isnin, Oktober 02, 2006 4:12:00 PTG, Blogger Aku Bukan Bidadari

Oit hehehe ketiak jer kecikkan??

err ni ketiak sapa yang diperkatakan ni..mueheheheee

 

Isnin, Oktober 02, 2006 4:27:00 PTG, Blogger Mamamanja

kecik tuh kecik mana...

besor tuh besor mana....

 

Isnin, Oktober 02, 2006 4:30:00 PTG, Blogger artisticklytouch

Kalau beli deodarant mahal, maknanya ketiak kita mahal la kan

 

Isnin, Oktober 02, 2006 4:46:00 PTG, Blogger Lan Rambai

sedap pulak bau ketiak aku petang ni.. oppsss soryyy

 

Isnin, Oktober 02, 2006 5:01:00 PTG, Blogger NBK466

Huh..tak sedar diri punya ketiak.... Udah ler tak berapa harum, perasan KECIL lak tuh...ha..ha..ha..ha...

 

Isnin, Oktober 02, 2006 5:15:00 PTG, Blogger rudy bluehikari

tapi ada gak org yg buat2 tatau ketiak dia bau dan taknak usaha beli deodorant utk tutup bau tuh. ekekeekek.

 

Isnin, Oktober 02, 2006 5:39:00 PTG, Blogger ad3ck

haha~! tak penah dengar org cakap ketiak kecik..mamat tuh mesti nak cover hensem depan awek dier..;p

 

Isnin, Oktober 02, 2006 10:38:00 PTG, Anonymous neeziee

patut ko cakap *ketiak comel

 

Isnin, Oktober 02, 2006 11:51:00 PTG, Blogger Mazudi

Baru aku tau yang deodorant ni pun ada size S, M, L, XL, XXL jugak.
Apa saiz deodorant yang aku pakai eek. Takder pulak promoter tu tanya aku nak saiz berapa.
Konpius nih.

 

Selasa, Oktober 03, 2006 6:27:00 PG, Blogger weAr

seb baik BP jadi `aku`.x jadi `lelaki itu`..

 

Selasa, Oktober 03, 2006 7:06:00 PG, Blogger yus

hahahaah...ni apa cerita pasal ketiak ni BP....

 

Selasa, Oktober 03, 2006 8:28:00 PG, Blogger 13may

saiz ketiak diukur dgn saiz deodorant...heheheh....

 

Selasa, Oktober 03, 2006 8:39:00 PG, Blogger Rush Murad

observant sungguh..... creative, cerita ketiak yg simple2 tu pun boleh jadik menarik. ketiak kecik??? hiksss.... dah tu kalau pakai deodorant yg berbentuk bulat, ketiak bulat? yg berbentuk lonjong, ketiak lonjong? dan kalau yg berbentuk empat segi???? itu belum lagi deodorant yg jenis cecair.. ketiak cair mungkin....

 

Selasa, Oktober 03, 2006 8:47:00 PG, Anonymous ron97

perempuan yang suka berbelanja
lelaki yang suka berjimat
pasangan idea

 

Selasa, Oktober 03, 2006 9:40:00 PG, Blogger blackpurple

sastri
Bertuah sunggu perempuan itu dapat lelaki yang berketiak kecik kan.... hehehe

Ontahsapo
Itu tak pasti. Aku tak tanya la pulak......hahaha

Op
Ngeri..? Ini entri kempen berjimat cermat dan perbelanjaan berhemah ni.... hehe

Tiara
ha... jangan 'melencung' pulak tiara...hehe

'Lelaki itu' la yang punya... :D

Halogamora
keskeskes...

Mamamanja
Jumlah luas permukaan per isipadu kot...hehehe..

art
Hahaha.... Lebih kurang macam itulah agaknya..

Lan
Huh.... Kau tu amil Lan. Tak elok buat macam tu kat public...hehehe..

Rudy bluehikari
Betul. Kalau di dalam LRT ataupun bas memang menyesakkan hidung dan dada menikmati 'aroma' sebegitu.... :D

ad3ck
Handsome pun kalau ketiak masam.....fail...!

Neeziee
Dah letak tajuk itu semalam.... edit balik sebab geli la pulak..hehehe..

mazudi
Itu la kau. Lain kali suruh promoter tu ukur sekali...hahaha..

Gitartong
Kau punya 'tu' yang berbau kot... hehehe

Wear
Aku baru perasan, ketiak aku pun kecik juga rupanya...hehehe..

Yus
Ini kempen berjimat cermat, elakkan pembaziran ...hehehe

13may
Kalau luas permukaan per isipadu ketiak besar.. lagi cepat deodorant habis kan..?

rush
Sekarang ni ada juga deodorant yang boleh putihkan ketiak ekk.... Kalau kulit sawo matang, ketiak pulak putih tak ke kelakar...?

ron97
Itulah. Pembaziran juga tu. Kalau benarlah seperti kata 'lelaki itu' ketiaknya wangi walau tak pakai apapun, tak perlu dah beli dan pakai deodorant kan...? hahaha

Kingbinjai
Cuba kau ukur kau punya pulak binjai..? hehehe

 

Selasa, Oktober 03, 2006 11:49:00 PG, Blogger bunga rampai

Hahaha...adui, kalau pc ni tahu gelak, dia pun gelak sekali dengan saya, BP BP ... hahaha!

 

Selasa, Oktober 03, 2006 12:03:00 PTG, Blogger arianna adrizal

kukuku.. tak pernah terfikir pasal ketiak pun ada saiz! pasangan yg sungguh berinovasi. ;P

 

Selasa, Oktober 03, 2006 1:13:00 PTG, Anonymous bagonk

hahahaha... ono-ono wae... :))

 

Selasa, Oktober 03, 2006 1:46:00 PTG, Blogger Ted

oi, ketiak husin wangi..hehehhe..walopun tanpa deodorant..keh keh keh..

jap jap, sape beli deodorant tu?kome ke?cet perasan...hehe

 

Selasa, Oktober 03, 2006 2:04:00 PTG, Blogger blackpurple

bungarampai
Kasihan kat ketiak sebab kena gelakkan.....hehehe...

arianna
Jumlah luas permukaan itulah saiznya... hehehe

bagonk
Poso-poso ki dadi mereng endas sey...hehehe

ted
Kau pernah cium ke Ted...? hahaha

 

Selasa, Oktober 03, 2006 2:11:00 PTG, Blogger marlinabaharom

kecik kalo nak dibandingkan dengan ketiak saper???

 

Selasa, Oktober 03, 2006 2:36:00 PTG, Blogger Kak Lady

Hahaha....bulan2 posa orang lain cerita pasal menu buka...BP cerita pasal ketiak pulak...hahahah

 

Selasa, Oktober 03, 2006 2:38:00 PTG, Blogger Pnut

hahahahah kejam...cerita ketiak....
kejam..kejam....aku gelak sakan nih...

 

Selasa, Oktober 03, 2006 2:54:00 PTG, Anonymous Am

bagaimana bentuk agaknya ketiak kecik tu ya hehehe

 

Selasa, Oktober 03, 2006 3:22:00 PTG, Blogger blackpurple

marlina
Erk.... Entah ekk....kena tanya 'lelaki itu' la...hehe

Kak Lady
Topik kebersihan tubuh badan pun penting jugak KL...hehehe

Pnut
Siapa yang kejam..? Perempuan itu atau lelaki itu..? hahaha

Am
Comel dan 'yang sedang-sedang saja' kot...hehehe

 

Selasa, Oktober 03, 2006 3:26:00 PTG, Blogger Orang Biasa

Ketiak aku saiz 'L' kot.. besau ke kecik ek?

 

Selasa, Oktober 03, 2006 3:34:00 PTG, Anonymous jamri

siapakah lelaki itu yang punya ketiak kecik?

ketiak ada banyak bahagian, pelepah ketiak, sisi ketiak, selulit ketiak....

Jika tak mahu ketiak berbau boleh gunakan petua ini, gosok kan batu di ketiak ketika mandi...

entry ni ketiak le BP...... :-)

 

Selasa, Oktober 03, 2006 5:13:00 PTG, Blogger shahril aley

BP ko ni mesti ngah kebuntuan idea ke sampai cite ketiak jadi hot topik..but it was good entry. kadang2 laki tak pentingkan penampilan sampai bau badan yang tengit subahanallah tak tahan nak bau.....at least mamat tu nak pakai gak dari tak

 

Selasa, Oktober 03, 2006 5:17:00 PTG, Blogger MaNiQ KaYaNgaN

wakakka.. ketiak ada saiz. Baru hari nih aku tau.. Mungkin ketiak aku saiz double s kot.. huhuhu

 

Selasa, Oktober 03, 2006 11:19:00 PTG, Blogger zino

cuba angkat tangan tengok.. kecik ke besar.. hehe

 

Selasa, Oktober 03, 2006 11:48:00 PTG, Blogger kemat

malas na k guna deodaran..time mandi gosok ketiak ngan belakang tapak tangan jer..senang

 

Rabu, Oktober 04, 2006 5:18:00 PG, Blogger Syikin

salam,

ketiak pun blh jadi satu entri hehe.

kena hati2 menggunakan deodoran..ada jenis yg boleh mengakibatkan barah pada wanita..

 

Rabu, Oktober 04, 2006 7:47:00 PG, Blogger Titicaca

teringat lagu p.ramlee.."bau ashem..ketiak siapa busuk..lalalalalalalala..pok..pok..pok..bujang lapok.."

 

Rabu, Oktober 04, 2006 8:19:00 PG, Blogger Alpha The Kerastangan

warghhh...ketiak punya cerita. Ah, tu OK lagi,aku pernah jumpa aweks nak beli pad mintak pandangan balak dia!

 

Rabu, Oktober 04, 2006 10:49:00 PG, Blogger blackpurple

uorang biasa
Ok la tu...kecik la dari XL..haha

Jamri
Hahaha. Wah kau pun kaji bahagian2 ketiak ni ekk..

Pakai batu tak melecet ke..? hehehe

Shahril
Ni entri kempen kebersihan la ni...hehehe..

Maniq
Comelnya ketiak kau...hahaha

Zino
Kalau ukur sendiri kang ngelat...hehe

Syikin
Salam

Ya. Pastikan juga bahan2 yg terkandung dlmnya.....

Titi
Hahaha.... Lagu tema n3 ni tu....

Alphawolf
Hahaha.... Tu open sangat..

 

Khamis, Oktober 05, 2006 8:34:00 PG, Blogger kimi

boleh aku tahu? saiz ketiak ngko saiz ape? aku ada deodorant mengikut saiz ketiak heee..hee

 

Khamis, Oktober 05, 2006 8:47:00 PG, Blogger BooK

sekarang dah masuk musim-musim nak panas. selalu la aku ketibas [ketiak basah].

 

Khamis, Oktober 05, 2006 4:54:00 PTG, Blogger fiqroorganisma

kalau deodorant yang spray tuh?

 

Jumaat, Oktober 06, 2006 12:13:00 PTG, Blogger Orochi

cam dalam iklan jer.. hahaha....

 

Jumaat, Oktober 06, 2006 3:30:00 PTG, Blogger blackpurple

lovelyzz
Ha'ah...macam gitu la...hehe

Kimi
Kecik sikit dari saiz kau kot...haha

Book
Mesti besor tu...hehe

Zwitterion
:D

Foqroorganisma
Dikira dari diameter semburan kot...haha

Orochi
Kau nak jadi model nya...? hehe