Rabu, Mei 16, 2007


TTFN
 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 5/16/2007 04:17:00 PTG. |


53 Ulasan


Rabu, Mei 16, 2007 4:28:00 PTG, Blogger Sastri

LOL... camana agaknya ujian tu ek? ngeriiiiii...

 

Rabu, Mei 16, 2007 5:30:00 PTG, Anonymous cikin

itula vandalisme yg mengundang bahaya. huuhuhu..

 

Rabu, Mei 16, 2007 5:34:00 PTG, Blogger Pa'chik

Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

 

Rabu, Mei 16, 2007 5:34:00 PTG, Blogger Pa'chik

ujian tu, aku pun buleh buat dude... hehe...

 

Rabu, Mei 16, 2007 5:48:00 PTG, Blogger Ainin Naufal

Adakah ini silap mata, atau mata tersilap?????? Atau cermin mata ini perlu ditebalkan lagi kantanya??? Atau... atau... atau...

Ooh... ooh... ooh... ooh...

 

Rabu, Mei 16, 2007 5:49:00 PTG, Blogger Kak Lady

Hahahah...tak senonoh betul...mesti kerja2 pengubahsuaian budak2 nakal tu...

 

Rabu, Mei 16, 2007 6:02:00 PTG, Blogger blackpurple

sas,
Cubalah u tanya doktor kat situ..? he he he


cikin,
Kau pandai mentafsir gambar itu, Tahniah..!


pa'chik,
Macamana tu pa'chik ? Ujian teruna ada tak ekk.. ha ha


Ainin Naufal,
Mata awak ok, cuma ada tangan siapa entah yang gatal kopek stiker huruf 'H' tu.....he he he


kak lady,
Hiburan sementara menanti sampai giliran berjumpa doktor tu K Lady.. he he

 

Rabu, Mei 16, 2007 6:06:00 PTG, Blogger Kaklong

salam,

alamak, ada ke test mcm tu?

 

Rabu, Mei 16, 2007 6:08:00 PTG, Blogger faizabelle79

Hmm..apa nama doctor tu?

 

Rabu, Mei 16, 2007 6:48:00 PTG, Blogger Cik Kema

biasa la tu... kesilapan teknikal :)

 

Rabu, Mei 16, 2007 7:11:00 PTG, Blogger BaYu SenJa

isk.. sampai macam tu sekali sekarang ni kan?!!
nampak sangat gambaran masyarakat sekarang ni..

 

Rabu, Mei 16, 2007 9:25:00 PTG, Blogger loveujordan

ada ke yang berani nak pergi ujian tu ?????

 

Khamis, Mei 17, 2007 12:41:00 PG, Blogger zino

dah berapa lama penyataan tu?? tak sengaja ke atau memang ada perkhidmatan tu??

tolong tanya sikit..

 

Khamis, Mei 17, 2007 4:38:00 PG, Blogger Achik_Sufi

teringat lak kata2 dato' sammy vellu..." pemuda pemudi dilarang menghisap dade, marilah menderma dare..."( pemuda pemudi dilarang menghisap dadah. marilah menderma darah. die ckp dlm loghta tamil )

 

Khamis, Mei 17, 2007 4:38:00 PG, Blogger Achik_Sufi

teringat lak kata2 dato' sammy vellu..." pemuda pemudi dilarang menghisap dade, marilah menderma dare..."( pemuda pemudi dilarang menghisap dadah. marilah menderma darah. die ckp dlm loghta tamil )

 

Khamis, Mei 17, 2007 4:42:00 PG, Blogger hakim dirani

He he he. boleh gelak je lah. tak tau nak kata apa.

 

Khamis, Mei 17, 2007 9:07:00 PG, Blogger Pa'chik

dude, apa ramai yang ingat benda tu betul ha.. hehe...
selalu yang buat ujian ni, orang yang nak masuk lawan sapa comei...

 

Khamis, Mei 17, 2007 9:59:00 PG, Blogger Aku Bukan Bidadari

hihihih.. camner depa check ekk??


ps: harap BP pi sana bukan sebab nk check dara.. heheh u tu teruna tau..awww!!

 

Khamis, Mei 17, 2007 10:05:00 PG, Blogger pB

Cam ner tu??

Di uji oleh doktor pelatih atau doktor yang dah tua tua ...??

 

Khamis, Mei 17, 2007 10:09:00 PG, Blogger ayang_mas

ramai ler doktor nak bertukar ke klinik ni...lebih lg yg bujang...hancus!!! (+_+)

 

Khamis, Mei 17, 2007 10:22:00 PG, Blogger ontahsapo

lepas ujian dara, diorang kencing ramai2 kat parking lot.... agaknya...

 

Khamis, Mei 17, 2007 10:24:00 PG, Blogger nUr@dDeEn

he he he, itu masalah penglihatan rupanya. Ingatkan betul-betul. Rupanya cobaan!

kalo adaujian dara, nak check camner? he,he, ...camner nih pa'chik :P

 

Khamis, Mei 17, 2007 11:13:00 PG, Blogger cuaca

klu yg datang tu DUALBAND boleh ker nk check tu?

 

Khamis, Mei 17, 2007 11:54:00 PG, Blogger Norasiah

selalu mak andam je buat keje tu, kan? hehehe bleh la mak andam wat side income cenggitu. orang tua2 pon bleh tolong check kan, malalui pemerhatian kan? opsss saya faham sebenonya...

 

Khamis, Mei 17, 2007 12:27:00 PTG, Blogger achik

haha.. ada je yg 'kreatif' mengubah..

klinik tu doktornya india ke?

 

Khamis, Mei 17, 2007 3:33:00 PTG, Blogger Taiko

ujian dara tak berani ooo

ujian janda berani la heheh

 

Khamis, Mei 17, 2007 3:44:00 PTG, Blogger blackpurple

kak long,
Salam,

Mungkin suatu hari nanti ada kot... :)


faiza,
Tak sempat nak tanya pulak.. :)


cik kema,
Apa yang tersilap teknikal ? Ujian itu ke..? :)


bayu senja,
Macam serius gaya kamu mengomen ni kan... :)Tapi tak mustahil kalau betul-betul ada.


loveujordan,
Tak pasti pulak. Mungkin sesuai untuk yang bakal mendirikan rumahtangga agaknya ( gurau jer jawapan komen ni...) :)


kingbinjai,
Apanya yang bahaya king.. ?


zino,
Vandalisme. Dah 2-3 kali ke situ dan dah 2-3 kali juga nampak notis itu. Klinik belum ada bajet nak baiki kot notis tu.. :)


achik sufi.
Wah, kamu hafal ekk. Kamu ni peminat menteri 'semi value' itu ke..? he he


Hakim,
Vandalisme. :)


pa'chik,
Mereka saja nak bergurau tu pa'chik...

Ada mesinnya ke pa'chik ? Ke pakai manual ? :P


Tiara,
He he he. Kalau janda dah tentu jandanya, kalau dara belum tau daranya. Betul tak Tiara.. ? :D


pB,
Isk.. pB tanya ni serius ke bergurau ? Cuba pB tambah huruf 'H' di hujungnya tu. :)


ayang_mas,
Alahai......poning kepalo den...


ontahsapo,
Ha ha ha. Kau ni tak senonoh betul !


nur@ddeen,
Vandalisme ada di mana-mana.

Ya, pa'chiklah orang yang paling cocok menjawapnya.. :D


cuaca,
kalau DUALBAND pakai visual pun boleh tau cuaca. Tak payah ?check dah.. :D


norasiah,
Kalau pakai telnologi pengimbas tak boleh check ke.. ? Saja nak tau.. ..


achik,
Ha'ah. Kalau bab-bab itu memang kita kreatif... :)

Itu klinik Cina...


Taiko,
Ujian teruna ada berani...? :D

 

Khamis, Mei 17, 2007 5:03:00 PTG, Blogger MAMARISYIA

Ini mesti klinik ni share partner ni Menteri Kerja Ray*...

 

Khamis, Mei 17, 2007 5:31:00 PTG, Blogger .:HalogAmora:.

long, penuh x klinik tu? he he

 

Khamis, Mei 17, 2007 7:02:00 PTG, Blogger Ajzie

hahahha
ada gitu .. eik

 

Khamis, Mei 17, 2007 8:25:00 PTG, Blogger Tenno Miyake

test tu untuk lelaki ke perempuan?

 

Khamis, Mei 17, 2007 9:45:00 PTG, Blogger david santos

Please, it puts fhoto of Madeleine in your Bloggue

Missing Madeleine!
Madeleine, MeCann was abduted from Praia da Luz, Portugal on 03/03/07.

If you have any information, please contact Crimestoppers on
0800 555 111

Please Help

 

Jumaat, Mei 18, 2007 1:00:00 PG, Anonymous akirasuri

macam-macam.

 

Jumaat, Mei 18, 2007 1:30:00 PG, Blogger Pa'chik

takdok kel'lih tu debid santos weh.. nati la, kalau kawe t'tengok medelin tu, kawe talipong la. Jange rusing deh..

err.. tok sir jup'po tok bomo ko? kat rumoh kawe ado soghe, buleh la kalu nok ter'ra, mari drumoh deh debid...

sori purp, saja nak tolong debid santos tu.

 

Jumaat, Mei 18, 2007 3:13:00 PG, Blogger JBM8141

itu baru buang H kat DARAH, cuba lepas tu buang U dan A kat UJIAN... berani datang?

kabare wak?

 

Jumaat, Mei 18, 2007 6:53:00 PG, Blogger bunga rampai

hahaha, promosi dara ...

Ermm, siapa yang cek, Uda ke Dara?

Hehehe...saya merepek!

Salam :)

 

Jumaat, Mei 18, 2007 10:40:00 PG, Blogger zabs

Kepandaian kaum kita yang tidak memberi faedah kepada manusia atau haiwan.

 

Jumaat, Mei 18, 2007 5:07:00 PTG, Anonymous neeziee

kalau lelaki boleh buat ujian ni tak?aku nak cuba la.

 

Jumaat, Mei 18, 2007 5:09:00 PTG, Blogger blackpurple

mamarisyia,
Ha ha ha. Menteri itu tengah sibuk betulkan bumbung bocor sekarang..


amora,
Kalau diiklankan mungkin boleh penuh, bersesak-sesak tu.. :D


ajzie,
Itulah dia... :)


tenno,
'Dara' biasanya terpakai untuk lelaki ke perempuan Tenno ? He he


Akirasuri,
Malaysiaaaaaaa..... :)


Pa'chik,
Owhhh...Sungguh terharu dengan usaha murni kamu tu Pa'chik... :D


jbm
He he he.

Kabare waras. Lama tak nampak bang ?


B Rampai,
He he he. Rasanya 'Dara' jugak kot..

Cuma 'ujian teruna' belum jumpa lagi... :D

Salam..


Zabs,
Kepandaian membuat ujian itu kalaulah benar-benar wujud, ada faedahnya juga. Cuma kepandaian membuat vandalisme itu yang tiada faedahnya.. :)


Gitartong,
Ha ha ha.

Kamu terima sms itu kan..? :)


Neeziee,
Isk...Kau ada selaput dara ke neeziee..? :D

 

Jumaat, Mei 18, 2007 8:13:00 PTG, Blogger Luthfi

waks, ini ngantar siapa Pakcik? Koq bisa nyasar ke rumah sakit perempuan?

 

Jumaat, Mei 18, 2007 10:09:00 PTG, Blogger TedungS

camni aku pun nk jadi doktor pakar puan gak lah hehe

 

Sabtu, Mei 19, 2007 9:30:00 PG, Blogger ILA

hmmm..saya cuma bley pikir pasai "Kelapa Dara" jerkkk...
tgah cari..mcm ner ngupernya..
hmmmm~~~

 

Sabtu, Mei 19, 2007 9:39:00 PG, Blogger azzam bellamy

YE..YE..DAH HAPDET..DAH HAPDET!

UNTUK SEKIAN KALINYA!




SALAM...
azzam

 

Sabtu, Mei 19, 2007 12:09:00 PTG, Blogger blackpurple

Luthfi,
He he he. Menemani seorang puteri ...


tedungS,
Niat kau dah ke lain tu...ha ha ha..


Ila,
'Kelapa dara' itu bukan kelapa yang belum ditebuk tupai ke Ila..? :D


Azzam,
Eh...Kau kata nak bermeditasi. Ini mesti dah tak tahan gian nak up date ni ekk.. he he he...

 

Ahad, Mei 20, 2007 11:18:00 PG, Blogger Alpha

Nakal sungguh tangan-tangan itu. Sama macam tangan yang membuang huruf 'ng' dan menggantikannya dengan 'h' pada menu 'roti telur bawang'....

 

Ahad, Mei 20, 2007 7:17:00 PTG, Blogger blackpurple

alpha,
He he he. Itu dah 18-sx !

 

Isnin, Mei 21, 2007 10:55:00 PG, Blogger butaseni

kat mana klinik tu?
aku nak hantar awek aku hehe

 

Isnin, Mei 21, 2007 4:40:00 PTG, Blogger Xis

Blackpurple
honestly, I wonder how that ujian dara is... Now am starting to have this wild imagination.. jeng jeng jeng... ;)

 

Selasa, Mei 22, 2007 12:28:00 PTG, Blogger blackpurple

butaseni,
Apasal dengan awek kau...? ha ha ha


Xis,
:D

 

Sabtu, Mei 26, 2007 10:57:00 PG, Blogger ILynn

doktor tu nk buat ujian dara mcm mane ekk???
die sendirik test ke?
err...doc laki ke pompuan?

 

Sabtu, Mei 26, 2007 4:08:00 PTG, Blogger blackpurple

ilynn,
Cuba tambah huruf 'H' lepas 'DARA..' tu... :D