Isnin, Mei 05, 2008
[Kemas kini : 9hb Mei 2008 - SOLD OUT ! ]

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

INI BUKAN ENTRI, INI IKLAN JUALAN LANGSUNG.

Image Hosted by ImageShack.us

Buku ini mengandungi entri terpilih penulis-penulis blog terpilih. Cuma tinggal beberapa buah sahaja yang berbaki di tangan saya. Kalau berminat bolehlah emel saya dengan subjek "Saya bukan nak berkenalan, saya nak buku GT" di blackpurple27@yahoo.com

Gambar-gambar ikhsan Sindiket Sol-jah dan Gangguan Tekstual

TTFN

 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 5/05/2008 12:07:00 PTG. |


13 Ulasan


Ahad, Mei 04, 2008 5:04:00 PTG, Anonymous mudin001

Aku dah order dari Rudy Bluehikari. Tapi nak autograf kau, boleh? Haha!

 

Ahad, Mei 04, 2008 5:16:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

mudin,
Autograf aku tak laku Mudin.. :D

Aku memang nak jumpa Bluehikari dalam 1-2 hari ini, sebab buku dia ada pada aku.....

 

Ahad, Mei 04, 2008 5:38:00 PTG, Blogger xrajunax

buku ni dah ada kat tangan aku. walaupun aku berada di batu pahat semalam. ada personal yang sudi membelikan buku ini kepada aku. Termasuklah buku aweks kl.

haha.

 

Ahad, Mei 04, 2008 9:42:00 PTG, Blogger Manjlara

tolong jgn lupa autographnya ye!

:)

 

Isnin, Mei 05, 2008 8:52:00 PG, Blogger pB

salam




nak pinjam , buleh ??

 

Isnin, Mei 05, 2008 9:46:00 PG, Anonymous neeziee

aku nak percuma XD

 

Isnin, Mei 05, 2008 9:55:00 PG, Anonymous Am

wah, blog boleh jadi buku ya, Tahniah pada yg berjaya menerbitkannya

 

Isnin, Mei 05, 2008 11:18:00 PG, Blogger Mak Su

wah... blogger sekarang semakin dahsat ek, fofler gitu.. gua tak ler. eh! tu nabil kan.

 

Isnin, Mei 05, 2008 2:06:00 PTG, Blogger silversarina

wah, dah keluarkan buku... nanti lapang baru nak order sebab berderet lagi buku yang dibeli belum sempat dibaca ...anyhow... syabas :)

 

Isnin, Mei 05, 2008 4:07:00 PTG, Blogger nUr@dDeEn

HeHeHe ... tersengeh2 aku bila tgk 'Bang Bil' neh. Bukan apa, teringat lawak2 dia kat Raja Lawak.

Purp! Mu jual buku plak eh? Nanti kawe email mu. Nak gak sebuah. Hehe .. kali nih aku tak nak tanya no akaun mu eh, Purp. Hak Hak Hak .. lawak jer!

 

Isnin, Mei 05, 2008 4:49:00 PTG, Blogger NONIE AZIZ

astagfirullahalazim...apsal aku baca tajuk buku ni gangguan seksual ha?

 

Rabu, Mei 07, 2008 6:33:00 PTG, Blogger Amiene Rev

Sekarang ini, lipas pun tidak mahu saya bunuh kerana menghormati GT. Lipas sudah naik taraf sekarang.

Tetapi patutkah saya tidak membunuh lipas? Oh, dilema...

 

Khamis, Mei 08, 2008 3:14:00 PTG, Anonymous Tempe

Berapa harganya?
Buat iklan, tp maklumat penting tak letak...