Jumaat, Ogos 21, 2009
Salam Ramadhan al-Mubarak.

Saya singgah di sini sekejap.

Kepada semua rakan-rakan blogger dan rakan-rakan pembaca senyap yang dekat tapi jauh, yang jauh tapi dekat, yang samada secara sengaja atau tidak sengaja, sedar atau di luar sedar menjejaki laman Jowopinter ini, selamat menyempurnakan ibadah puasa kepada kalian semua.

Semoga ibadah puasa kita pada tahun ini lebih sempurna dari tahun-tahun yang sudah, inshaAllah.


TTFN
 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 8/21/2009 07:27:00 PTG. |


22 Ulasan


Jumaat, Ogos 21, 2009 8:35:00 PTG, Blogger xiiinam

Salam Ramadhan.....
Semoga hati kita bertambah baik dalam bulan yang mubarak ini...

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 8:43:00 PTG, Blogger pB

Salam Ramadhan

Moga ramadhan kali ini , hati kita lebih bersih dan lebih tenang.
Moga dapat menjalani ibadat terawih sepanjang bulan ramadhan ini.

Moga Allah panjangkan umur kita semua untuk bertemu dengan AidilFitri

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 9:24:00 PTG, Blogger benludin

salam bro..lama x nampak

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 10:09:00 PTG, Blogger SHIMI

Salam Ramadhan. Moga ramadhan kali ini memberi kebahagian dan limphan rahmatan pada kita

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 11:12:00 PTG, Anonymous Kak Mar

Salam Purp,
Teringat sangat pada kamu malam ini. Rupanya ada entri baru. Selamat berpuasa. Moga ketemu Ramadhan seterusnya.

Kak meng'ameen'kan doamu. :)

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 11:13:00 PTG, Blogger Pa'chik

waaa... ni kalau keje blogger ni.. kena buang dah ni... lama sangat cuti... ekekeke... :P

selamat dude...

 

Jumaat, Ogos 21, 2009 11:34:00 PTG, Anonymous pinatbate

Salam Ramadhan ..semuga ibadah kita diterima Allah.

 

Sabtu, Ogos 22, 2009 2:30:00 PTG, Blogger Yunus Badawi

Salam JP,
Selamat menyambut Ramadan. Boleh bg emel address tak atau kalau rajin ko drop emel kosong kpd yunus.badawi@gmail.com

 

Ahad, Ogos 23, 2009 1:15:00 PG, Blogger addyaholix

salam ramadhan al-mubarak. moga selalu peroleh yang lebih baik. insyaallah!

 

Ahad, Ogos 23, 2009 7:00:00 PG, Blogger kucingorengemok

selamat menyambut ramadhan... lama tak dgr cerita balik muor

 

Ahad, Ogos 23, 2009 5:02:00 PTG, Blogger Nunn

salam ramadan sama lah kita

 

Isnin, Ogos 24, 2009 9:52:00 PG, Blogger silversarina

Selamat berpuasa buat bp jugak... semoga dapat Ramadan terbaik tahun ni InsyaAllah.

 

Isnin, Ogos 24, 2009 10:30:00 PG, Blogger arsaili

salam bro..selamat berpuasa ya..semoga ramadhan kali ini menjadi yg terbaik buat kita....selamat menjalani ibadah puasa

 

Isnin, Ogos 24, 2009 11:12:00 PG, Blogger achik

salam en BP..

selamat menjalani ibadah puasa.. moga ramadhan kali ni lebih baik dari sebelumnya.. :)

 

Isnin, Ogos 24, 2009 12:35:00 PTG, Blogger asuHara sU

Kang, moga ramadhan kita kali ini lebih bermakna dari yang lepas2 ya! Insya Allah.

 

Isnin, Ogos 24, 2009 2:37:00 PTG, Blogger Bunga Rampai

Salam Ramadhan BP :)

Sama-sama kita 'menyempurnakan' amal ibadah dalam bulan mulia ini.
Mudah-mudahan diberkati Allah dengan sebaik berkatNya.

 

Isnin, Ogos 24, 2009 3:21:00 PTG, Blogger Masy

selamat bpose BP :) nak tanye, blog Sas memang dah restricted eh? huhuhu kemsalam kat dia ye :)

 

Rabu, Ogos 26, 2009 4:46:00 PTG, Blogger KAMATO

Dan akhir terupdate juga blog ni...he he

 

Khamis, Ogos 27, 2009 9:15:00 PG, Blogger e.i.s.r.a.a

salam singgah.
selamat menambah pahala wak.kullu sannah wa anta bil khair. =)

 

Khamis, Ogos 27, 2009 1:15:00 PTG, Blogger sutera putih

selamat berpose n selamat lah sumer2...

 

Ahad, Ogos 30, 2009 11:05:00 PG, Anonymous lifeofaku

assalamualaikum, salam ramadhan kang jowo .. kabare ? wes suwi orak delok blog kiye .... opopun, mugo-mugo sehat selalu