Rabu, November 25, 2009



Selamat berkorban.


TTFN


 
Cerita blackpurple @ jowopinter pada 11/25/2009 01:27:00 PTG. |


18 Ulasan


Rabu, November 25, 2009 2:42:00 PTG, Anonymous Tanpa Nama

shelamattttt.... :P

 

Rabu, November 25, 2009 2:58:00 PTG, Blogger xiiinam

Selamat Hari Raya Haji (Bodo kaji!)

 

Rabu, November 25, 2009 4:41:00 PTG, Anonymous Hambali

Selamat berkorban di hari raya korban encik JP

 

Rabu, November 25, 2009 5:15:00 PTG, Blogger khairyn

Sudah nak masuk 4 tahun tak balik pontian huhuhu

Selamat menyambut Eidul Adha!

 

Rabu, November 25, 2009 11:08:00 PTG, Blogger Yunus Badawi

Selamat menyambut hari lebaran dan selamat berkorban (kalau ada buat korbanlah). Kalau tidak selamat makan daging korban hehehe

psst - bila awak nak hubungi saya?

 

Khamis, November 26, 2009 8:20:00 PG, Blogger ainzoo

Assalamualaikum Kang BP...
Thanks komen blog saya.

Salam Aidil Adha juga... Semoga pengorbanan kita selama ini direhdai Nya. Amin

 

Khamis, November 26, 2009 11:00:00 PG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Tanpa Nama,
Siapa nih...?


CkLah,
Podo-podo. Bodo nang endi cikgu?


Hambali,
Selamat berkorban untuk kamu juga.


Khairyn,
... cuma melencung sekejap saja ke situ sebenarnya..

Sama-sama. Kamu juga.


YB,
Selamat untuk YB sekeluarga juga. Tolong lapah dan timbang daging korban jer tahun ni kot...

p/s ...masih di luar kawasan lagi la YB sekarang ni..


ainzoo,
Waalaikumusalam.
Hmmm.. dah lupa bila saya masuk blog kamu...

Sama-sama. kamu juga, inshaAllah. Ameen.

 

Khamis, November 26, 2009 12:03:00 PTG, Anonymous mazudi

salam jowo,

ehh last week aku gi Pontian kechil.
Tu kat sini ker tu?

 

Khamis, November 26, 2009 12:53:00 PTG, Blogger Rajuna

amacam jalan batu pahat pontian?
bumping sana sini.
kasi layan kedai barang 2nd kat rengit tak?

 

Khamis, November 26, 2009 4:59:00 PTG, Blogger Mak Su

selamat hari raya aidiladha :)

 

Khamis, November 26, 2009 5:06:00 PTG, Anonymous Jowopinter

Mazudi,
Waalaikumusalam,

Entah! Aku keliru lagi antara Pontian 'Kechil' dengan Pontian 'Besar' ni... :D


Rajuna,
Habis lari alignment GarisLangit aku ...

Aku tak lalu Rengit la.. Aku lalu Air Hitam pastu Spg Renggam...

 

Khamis, November 26, 2009 5:07:00 PTG, Anonymous Jowopinter

Mak Su,
Selamat Hari Raya Korban Mak Su!

 

Jumaat, November 27, 2009 2:35:00 PTG, Blogger nurazzah8

Salam Aidil Adha..

wahh Pontian...kampung akak tu... mak akak di Pontian "Kechil'...tapi besar, nak pergi Pontian 'Kechil' dari BP, kalau lalu jalan lama, kena lalu Pontian 'Besar' dulu, tapi yg kechil!!! hahaha...ambik kau... pening tak baca?

...IA kalau tak ada apa...sampailah saya esok lusa...kena balik Parit Raja dulu..anak sedara nak kahwin...eh...bertunang

 

Sabtu, November 28, 2009 2:25:00 PTG, Blogger zino

seronok tu kalau dapat bersama nelayan sesekali satu pengalman baru kalau zino tu hehe

 

Ahad, November 29, 2009 8:06:00 PTG, Blogger DeeN

Selamat hari raya Aidil Adha!

Pelantaq ikan!
Itu orang2 kat kampungku panggil. Merdu skali bunyinya. haha..

 

Isnin, November 30, 2009 1:23:00 PTG, Blogger blackpurple @ jowopinter

Kak nurazzah,
Salam kak,

Oh gitu eh.. Baru faham... Saya ni nama saja orang Johor ... hehe. Mana tempat makan paling best di Pontian ek?


Zino,
Kalau dapat ikut turun sekali ke laut pun best..


Deen,
Selamat.

Isk, merdunyaaa......

 

Khamis, Disember 03, 2009 4:34:00 PTG, Blogger BuRuuj

kang bp,
awat la tak habaq mai pontian? sy org pontian. huhu...kalau lah kita ada kontek number kn senang! makan kt pontian best kt kukup. seafood mmg besh!!

 

Jumaat, Disember 04, 2009 11:02:00 PG, Anonymous Jowopinter

Buruuj,
Kukup eh? Kedai/restoran mana satu yang paling ok dan sedap?